vineri, 26 martie 2010

Stop.Replay.

Inca o foaie pe care ma scriu, si nici macar nu stiu de ce. Nu pot sa nu recunosc ca prezentul imi pare ireal de absurd. O combinatie paradoxala intre ce a fost, si intrebarea ce va fi. Nu pot decat sa-mi aduc aminte de mine....si sa-mi repet...'dac-as fi stiut'. Treaba e ca n-am stiut. Si aici vine partea cea mai dificila. Dac-as fi stiut, ce? As fi facut ceva in plus? Poate o lacrima ascunsa in coltul inimii, dar nici ea nu cred ca ar fi izbucnit, asta de teama ca ai putea vedea-o.
Inca o pagina a vietii mele pe care ma dezvalui mie. Scriu data de azi, dar parca nu e azi, pare a fi ieri, si nu stiu cum, pare a fi si maine.
E ca si cand as avea un blocaj regizoral. Nu pot sa ma coordonez, vad aceeasi imagine iar si iar, diferenta o face numai calitatea imaginii, care se innegreste cu cat zilele pleaca mai repede. Se mai sterge un detaliu ascuns, si inca unul, vezi tu problema e defapt ca nu te mai vad asa clar precum mi-ar placea sa te vad. Doar ochii ti-i mai recunosc, sunt aceeasi. Ei nu cunosc timpul. Ochii sunt atemporali. Dar ce mai conteaza?.... Defapt aici sta problema, nu recunosc cat de mult conteaza.
Mi-ar placea sa stiu cum, dar inca nu stiu exact ce. Da, ce? Ce e in tine?
Scriu, dar stiu cat e de complicat sa nu intelegi cuvantul,doar pentru ca n-ai amintirea mainii care l-a scris... Stop. Replay

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si va propun sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Un an nou fericit si sa vi se indeplineasca toate dorintele.